Ik wil graag opvang voor mijn kind(eren)

Wat kan Up! Kids voor u doen?

Flexibele opvang bij u thuis

Gastouderopvang Up!kids biedt flexibele opvang aan huis bij u, de vraagouder(s). Hierbij kunnen kinderen in hun eigen veilige en vertrouwde omgeving opgevangen worden en is er veel persoonlijke aandacht/begeleiding. 

Daarnaast is het fijn dat er één vast gezicht is voor de opvang. Voor u betekent het minder stress omdat Up!Kids de zorg van de kinderen in de ochtend al over kan nemen. Hierdoor kunt u zorgeloos de deur uit! Gastouderopvang staat voor flexibele opvang. 

Samen met Up!Kids kunt u afspraken maken over de opvangdagen en tijden maar ook over het uitvoeren van licht huishoudelijk werk. Samen kunnen we kijken naar de mogelijkheden.

Soorten opvang

De soorten opvang die Up!kids aanbiedt:

  • Dagopvang (ma/di/do/vr)
  • Weekendopvang
  • Vakantieopvang

Gastouderopvang Up!Kids is beschikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 07:00 tot 18:30.

Flexibele opvang buiten de normale opvangtijden is in overleg mogelijk.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw situatie?

Neem geheel vrijblijvend contact op met Up! Kids

Maken wij binnenkort kennis met elkaar?

Een goede klik en een vertrouwd gevoel tussen ouder(s)/kind(eren) en gastouder is essentieel voor het slagen van goede en prettige opvang.
Ik begrijp heel goed dat het lastig is om via internet een gastouder te kiezen die bij u en uw gezin past. 

Om die keuze makkelijker te maken is een kennismakingsgesprek geheel vrijblijvend. Tijdens dit gesprek wordt er gekeken of u zich prettig voelt bij mij en mijn werkwijze en we bespreken uw wensen m.b.t. de opvang, opvangdagen en tijden. 

Mocht u na dit gesprek besluiten dat u de opvang van uw kind(eren) wilt laten verzorgen door Up!Kids dan kunnen wij samen kijken naar een geschikt gastouderbureau. 

Op dit moment werkt Up!Kids samen met drie verschillende gastouderbureaus. Heeft u zelf een voorkeur voor een bureau, geef dit dan even aan!

Klik hier om een kennismakingsgesprek te plannen